Despre noi

Date de identificare
Societate pe actiuni
Sediu social: Bucurestti, Bd. Iuliu Maniu 187, sector 6
Inreg Reg. Comertului: J40/191/1991
Cod fiscal 2633548

Pornind de la necesitatile stringente ale populatiei, la 7 noiembrie 1960 se infiinteaza intreprinderea NUFARUL, prin comasarea si reorganizarea succesiva a atelierelor mestesugaresti si cooperativelor specializate pentru activitatea de spalat si curatat chimic.

La data infiintarii, intreprinderea NUFARUL dispunea de o dotare minimala si lipsea personalul tehnic calificat cat si posibilitatea obtinerii unor informatii tehnice in domeniul de activitate, utilizate pe plan mondial.

Cronologic, din anul infiintarii pana in prezent, in evolutia si dezvoltarea SC NUFARUL SA se disting mai multe etape legate de reorganizare, punere in functiune de noi unitati de prelucrare in aproape toate cartierele bucurestene, infiintarea de unitati cu autoservire si extinderea retelei de puncte de colectare.

Pentru a veni in intampinarea cererii populatiei s-au introdus noi prestatii, cum ar fi calcarea lenjeriei spalate de cetateni la domiciliu si calcatul obiectelor de imbracaminte.

In anul 1991, intreprinderea NUFARUL se transforma in societate pe actiuni, in baza Legii nr.15/1990, cu denumirea de Societatea Comerciala NUFARUL S.A.

SC Nufarul SA, este membru fondator al Patronatului Serviciilor de Spalat si Curatat Chimic si Furnizorilor de Utilaje din Romania.

In prezent SC NUFARUL SA este o societate matura, cu o experienta profesionala si manageriala deosebita.Alte pagini din aceiasi categorie:
Tehnologia Nufarul
Activitati Comerciale
Distinctii, atestari
Atentie, protejati-va covoarele
Cum iti alegi prestatorul de servicii de spalat si curatat chimic ?
Sfaturi pentru gospodine
De ce suntem altfel?
Recomandari Finale